Scandinavië Markt Schokland 05/2017

 • Lees: 293 keer

Ja hoor, OntbijtPret is er weer bij! De supergezellige en sfeervolle Scandinavië Markt op Schokland, het Unesco Wereld Erfgoed "eilandje in de Zuiderzee".
Op en rondom de mooie houten gebouwtjes, met een fijn plein met horeca, vind je meer dan 60 deelnemers die het beste van Scandinavië bieden.

Kom je ook? Meer info: klik.

 

 

Lees meer...

Feel Good & Shop Event Veghel 03/2017

 • Lees: 447 keer

Yeah, OntbijtPret staat op het oergezellige shop-evenement in de oude CHV fabriek op de Noordkade in Veghel. 
Het is echt een "vrouwen-event" dus laat saaie mannen of jengelende kids thuis, want dit wordt jouw dag! Gezellig samen met je moeder, zus of vriendin genieten van het vrolijke & hippe aanbod.

Alle informatie vind je hier.

 

Lees meer...

Zweedse Kerstmarkt Groningen 12/2016

 • Lees: 479 keer

Voor de 3e keer staat OnbijtPret op de Zweedse Kerstmarkt in Groningen die georganiseerd wordt op 10 en 11 december. Dit keer geen standaard kraam maar een hele nieuwe, stoere stand waarin de OntbijtPlanken en eierdopjes mooi gepresenteerd worden. Heel tof!
Kom ook langs in deze gave oude fabriek waar je gepassioneerde deelnemers vindt met prachtige Scandinavische producten. De sfeer is echt super en je kunt je er de hele dag vermaken door het complete programma.

Alle info vind je hier.

Lees meer...

Scandinavië Markt Schokland 04/2016

 • Lees: 829 keer

Op zaterdag 23 en zondag 24 april vindt weer de mooiste Scandinavische fair plaats die je maar kunt bedenken; de Scandinavië Markt op Schokland.
Ja echt, op Schokland, het prachtige kleine stukje Werelderfgoed in Flevoland.
Het is een uniek stukje Nederland en er is (altijd) vanalles te doen, kijk maar eens hier: https://schokland.nl/activiteiten .
OntbijtPret neemt alle mooie Scandinavische merken mee zoals Camp Cirrus, Malin Westberg en Lucie Kaas.
Alle info over de markt zelf vind je op deze website: http://www.scandinaviemarkt.nl/

 

Lees meer...

Swan Market Tilburg

 • Lees: 667 keer

Yeah, het is weer zo ver; een Swan Market voor OntbijtPret. Een fijn kraampje vol met vintage & handmade serviesgoed en retro eierdopjes voor een gezellig ontbijt!
Kom je ook? Het is binnen, dus we hebben geen last van eventuele regenbuien en wind. 

Lees meer...

Vair Good Food Fair

 • Lees: 1540 keer

Op de Vair Good Food Fair kun je ideeën opdoen voor goed, lekker én verantwoord eten voor de kerstdagen. Bij Vair Buitenvarkens zijn in en om de stal gezellige kraampjes ingericht, waar je vanalles kunt zien, proeven en horen. Je bent van harte uitgenodigd voor deze knusse kerstfair op 18 december!
Kijk vooral even op de website van Vair ..... zo'n gave varkenswereld! 

Adres: Teuwseler 15, Erp
Tijd: 19.00 - 23.00 uur
Toegang: gratis
Website
Twitter

Lees meer...

Zweedse Kerstmarkt

 • Lees: 764 keer

Net als vorig jaar kan je OntbijtPret vinden op de Zweedse Kerstmarkt in Groningen, dit jaar op 12 en 13 december.
Voorheen vond deze geweldige en sfeervolle fair plaats in Slochteren maar vanwege het grote aantal bezoekers is uitgeweken naar een ruimere locatie: de Suikerfabriek in Groningen.

Klik hier voor de website. Tot dan!

 

Lees meer...

Pop-up Market Dordrecht

 • Lees: 739 keer

In het laatste weekend van augustus kan je op zondag de 30e nog lekker even nagenieten van je vakantie in Dordrecht, op de Pop-up Market. Het Beverwijcksplein is van 12.00 tot 17.00 uur gratis toegankelijk en is dé plek om elkaar te ontmoeten, te shoppen en te genieten van ambachtelijke lekkernijen. Heel veel kramen met unieke, creatieve en bijzonder items zoals (kinder)kleding, tassen, speelgoed, sieraden, woonaccessoires en ga zo maar door. Dat wordt een heerlijk dagje! Zie ik je dan?

 

 

Lees meer...

Ladiesnight SOLidariedade

 • Lees: 973 keer

Een geweldig intitiatief op donderdag 2 juli waar BinnenPret Wonen graag aan deelneemt: een Ladiesnight voor Stichting SOLidariedade in de businessclub van Helmond Sport!

Dankzij o.a. deze ladiesnight kan SOLidariedade elke dag 100 Braziliaanse kinderen extra onderwijs, zorg en sociaal-emotionele begeleiding geven. Hierdoor nemen hun kansen op een betere toekomst aanzienlijk toe! 

Het wordt ongetwijfeld een bijzondere avond met heerlijke hapjes, drankjes, workshops, stands, een goodiebag en hele mooie prijzen.

 

Entree kaarten a 25 euro zijn verkrijgbaar bij: 

Anya Lingerie, Kromme Steenweg 35, Helmond (centrum) - Bem-Vindo taalcentrum, Eindhoven - Blic Optiek, Margrietstraat 61, Mierlo - De Greef Stoffen, Dorpsstraat 63 Helmond (Stiphout) - Het Wijnhuis, Hurksestraat 9, Helmond - Van Oorschot Mode Helmond, Veestraat 27, Helmond (centrum) - Weekkrant De Loop Helmond, Hoofdstraat 115b, Helmond (Mierlo-Hout).

 

Alle/meer info: KLIK

 

Lees meer...

Feelgood Market Eindhoven

 • Lees: 890 keer

Eindelijk komt het er dan toch van: deelname aan de Feelgood Markt op Strijp S in Eindhoven!

De FeelGood Market is "the place to be" op iedere 3e zondag van de maand. Hou jij van gezelligheid, inspiratie, fijne mensen, een prima sfeer, biologische hapjes en unieke & duurzame & mooie spullen? Dan moet je komen dus. Entree is vanaf 12.00 uur en gratis.

 

Alle/meer info: klik!

 

Lees meer...

Scandinavië XL

 • Lees: 847 keer

Ben je dol op Scandinavië en wil je er alles over weten? Kom dan naar de Oudoor Edititie van Scandinavië XL op de fantastische locatie Kasteel Groeneveld in Baarn.

Het hele weekend van 25 en 26 april is er heel veel te doen en beleven, vooral op het gebied van buitenactiviteiten, koken en wonen. Je vindt er alles uit de Noordse landen, inclusief Finland, Denemarken en IJsland.

BinnenPret neemt in ieder geval de nieuwe collectie candlebags (mooi voor een tuinfeest!), de befaamde Bordfolk eierdopjes (heel culinair verantwoord) en woonaccessoires met bloemenprints mee. 

Kom je genieten van al het moois dat Scandinavië te bieden heeft? Ik ontmoet je graag!

Alle informatie over deze geweldige fair vind je hier: klik.

 

 

Lees meer...

Ladies Night

 • Lees: 969 keer

Op woensdag 22 april neemt BinnenPret Wonen deel aan de oergezellige Ladiesnight van Boutique4More!

Je bent van harte welkom bij Zaal Adelaars (Hoofdstraat in Helmond/Mierlo-Hout) tussen 19.30 en 22.30 uur om te komen genieten van mode, bloemen, sieraden, woonaccessoires, beautyproducten en nog veel meer "damesdingen"! 

 

 

 

 

Lees meer...
Abonneren op deze RSS feed

contact

 • Wil je persoonlijk contact? Dat kan!
 • Je bereikt mij, Christy van Rij, het sneltst op 06-15268827 of via 
  info@ontbijtpret.nl
 

Inloggen of creëer een account