over ons

754 507

 OntbijtPret ..... voor een smaakvolle start van je dag. 

Je hebt een nieuwe dag gekregen en hij ligt voor je open. Maak deze dag zo mooi mogelijk en doe wat je wilt. Dat hoeft geen bungeejump te zijn, het kan ook een dag met he-le-maal niets zijn. Doe wat jij wilt en laat je niet opjagen, niet van de wijs brengen. Het is jouw dag, geniet ervan! Heb je verplichtingen vandaag, doe die dan met heel je hart en wees blij met de kansen die je krijgt. Wordt het een lastige dag, een zware zelfs misschien? Zoek naar lichtpuntjes en fijne momentjes waar je kracht uit kunt putten. Je krijgt deze dag maar één keer ..... 

Maar nu eerst even een paar minuten stil staan bij je ontbijt. Een lekker recept of een simpele boterham, gezellig servies of een stoere broodplank. Het maakt niet uit. This is the moment, enjoy!

 

binnenpret wonen is ontstaan uit Christy's passie voor lichte, frisse, vrolijke en opgeruimde interieurs. Interieuradvies geeft binnenpret wonen al sinds 2006 en de webshop bestaat vanaf mei 2009 als welkome aanvulling daarop. Sinds 2013 lag het accent in de webshop vooral op Bordfolk (Deens voor "tafelvolkje"). binnenpret wonen heeft Bordfolk als eerste naar Nederland gehaald en is de enige winkel die het hele assortiment eierdopjes, kandelaars, pennenbakjes, posters en junior beddengoed met de gezellige karaktertjes verkoopt.  

Het jaar 2015 staat in het teken van verandering; geen grote omzwaai, want de stijl blijft fris & design, maar alle woonaccessoires zijn nu gericht op ontbijten en het smaakvol starten van je dag. Serviesgoed (nieuw en vintage), tafellinnen, dienbladen, broodplanken en -manden: alles om je dag vrolijk te beginnen. Tevens worden ontbijtrestaurants getipt en vind je er lekkere recepten voor een gezond ontbijt.

OntbijtPret is de nieuwe loot aan de BinnenPret-boom en zal uitgroeien tot een stevige tak! 


BF sfeer smal 1404x534

 

Enige persoonlijke informatie voor wie het leuk vindt om te weten: ik ben geboren in 1964 onder het sterrenbeeld Vissen in Vlaardingen, opgegroeid en mijn eigen levenspad gezocht in de Achterhoek waarna ik in 1986 de liefde gevolgd ben naar Noord-Brabant. Het geluk was aan onze kant en ik werd in 1993 moeder van een geweldige zoon. Ik heb altijd gewerkt in ondersteunende beroepen zoals directie-secretaresse, commercieel directie-assistente en ambtelijk secretaris van een ondernemingsraad. Het werken "buiten de deur" en BinnenPret (OntbijtPret) combineer ik met het gezinsleven, vrijwilligerswerk bij scouting en kunstorganisatie De Kunstkamer. Ik word erg blij van boswandelingen met onze hond (een Grand Basset Griffon Vendéen), fijne samenwerking met collega-ondernemers, soepelverlopend interieuradvies, yoga en een gezond ontbijtje in onze zonnige tuin!

 

 

 

 

 

 

 

 

contact

  • Wil je persoonlijk contact? Dat kan!
  • Je bereikt mij, Christy van Rij, het sneltst op 06-15268827 of via 
    info@ontbijtpret.nl
 

Inloggen of creëer een account